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Sabato, 21 Aprile 2018 |
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Home page > Agroalimentare > Pubblicazioni scientifiche
Nel gennaio 2005 è uscita la prima guida per l'espressione dell'incertezza di misura che fu stampata in 1500 copie, esaurite in meno di un anno, diventando un importante riferimento per i laboratori spesso disorientati dai diversi approcci di calcol... (continua)
TITOLO: Yeast population dynamics during pilot-scale storage of grape marcs for the production of Grappa, a traditional Italian alcoholic beverage
RIVISTA: International Journal of Food Microbiology
NUMERO RIVISTA: n. 129, p. 221-228
The composition... (continua)
TITOLO:
Lactic acid bacteria biodiversity in Italian marinated seafood salad and their interactions on the growth of Listeria monocytogenes
RIVISTA: Food Control
NUMERO RIVISTA: n. 20, p. 462-468
The aim of this research was to study the biodivers... (continua)
TITOLO:
Occurence of virulence factors and antibiotic resistances in Enterococcus faealis and Enterococcus faecium collected from dairy and human samples in North Italy
RIVISTA: Food Control
NUMERO RIVISTA: n. 19, p. 886-892
The aim of this researc... (continua)
TITOLO:
Detection of B k-casein variant (CSN3*B) in Burlina dairy cattle by PCR-TTGE
RIVISTA:
Dairy Science & Technology
NUMERO RIVISTA: n. 88, p. 217-223
The aim of this study was to develop and optimize a PCR-TTGE method for the detection of B º... (continua) |
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© 2018 Veneto Agricoltura - Ultima revisione: 03 Feb 2009 |